zo 30 sep ’18 15:00 - 15:55

Rik Kuppen

Dutch Classical Talent
30 sep ’18
15:00 - 15:55
  • zo 30 sep ’18
    15:00 - 15:55
    De Vereeniging Kleine Zaal, vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Pianist Rik Kuppen verenigt twee grote liefdes: Oost-Europese muziek en poëzie. Janáčeks religieuze en intellectuele cyclus heeft veel weg van een serie rijpe gemoedstoestanden. Stravinsky greep in zijn Sonate terug op oude stijlen; humorvol, van zwartgallig tot laconiek. Rachmaninovs Variaties worden zelden gespeeld ondanks hun magische kracht en Prokofjev koestert dierbare herinneringen in zijn twintig impressies. De jonge ‘kleurenvirtuoos’ wisselt muziek af met passende poëzie van Myrte Leffring. Zij zal zowel tussen de muziekstukken als tijdens het pianospel van Rik haar poëzie voordragen.

Credits

Janáček Op een overwoekerd pad Rachmaninov Variaties op een thema van Chopin (delen) Prokofjev Visions fugitives Stravinsky Sonate
m.m.v. Myrte Leffring (dichter)

Dutch Classical Talent presenteert de grootste talenten, de markantste persoonlijkheden en de opvallendste avonturiers van de jongste generatie musici in Nederland. Dutch Classical Talent is een initiatief van de Nederlandse concertzalen, Concertvrienden, NPO Radio 4 en JCP Stichting.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie