za 3 nov ’18 19:30

NOVAM NUEVO

Festival Accordeon en Mondharmonica
3 nov ’18
19:30
  • za 3 nov ’18
    19:30
    De Vereeniging Concertzaal
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Ruim 200 kinderen, jongeren en volwassenen uit het hele land, staan tijdens dit jubileumconcert in de spotlights en spelen mee in het Groot Jubileum Orkest, het Jeugd Accordeon Orkest of Het Nederlands Symfonisch Accordeon Orkest. Samen met vele andere artiesten vieren zij dat de Nederlandse Organisatie Voor Accordeon en Mondharmonica 90 jaar bestaat.

Vele bekende artiesten verlenen hun medewerking, zoals Vincent van Amsterdam en accordeonduo Stanislav Jusufovic – Nikola.

Het Charivari trio met Bart Lelivelt op accordeon, brengt een onweerstaanbare mix van volksmuziek uit Oost Europa en Zuid Amerika. Passie en melancholie en verrassende improvisaties gaan hand in hand met virtuositeit en humor.

Het kwartet Fata Morgana laat de speciale sound van de diverse mondharmonica’s horen, daarnaast zal de winnaar van diverse Nationale Accordeonconcoursen 'Kwintetto' deze avond ook optreden. 


Zanger Joris Linssen, presentator van dit feestelijke concert, zal optreden met zijn band Caramba. De band staat bekend om de meeslepende verhalen, het virtuoze accordeonspel van Marcel van der Schot, de prachtige meerstemmige samenzang en het aanstekelijke enthousiasme.

Een verrassend concert waar jongeren en familie welkom zijn

Credits

met o.a. Groot Jubileum Orkest, het Jeugd Accordeon Orkest, Symfonisch Accordeon Orkest
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie