Requiem van Verdi

Bachkoor Nijmegen
za 17
november
Onderdeel van:
Be my guest

Van alle negentiende eeuwse koorwerken is Verdi’s dodenmis misschien wel het toegankelijkst. Verdi de opera-componist klinkt duidelijk door in het werk. Het Requiem heeft diezelfde dramatische contrasten, krachtige ritmes en meeslepende melodieën. Ook de solopartijen vragen om echte operazangers. Met een prachtige koorzetting is het werk een kolfje naar de hand van Bachkoor Nijmegen.

Credits

algehele leiding Rob Vermeulen sopraan Caroline Cartens mezzosopraan Esther Kuiper tenor André Post bas Frans Fiselier i.s.m. Het Gelders Orkest m.m.v. Musica Vocale Wageningen
 
Be my guest
Bij dit concert organiseren wij ‘Be my guest’, een vrijblijvende ontmoeting voor de nieuwsgierige bezoeker. Tijdens de pauze en na afloop kunt u aansluiten bij de speciale ontmoetingsplek in het Grand Café. Onze gastvrouw ontvangt u hier en er is ruimte voor een drankje en een praatje. En wie weet, haken de artiesten ook nog even aan.
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten