za 17 nov ’18 20:15 - 22:05

Requiem van Verdi

Bachkoor Nijmegen
17 nov ’18
20:15 - 22:05
  • za 17 nov ’18
    20:15 - 22:05
    De Vereeniging Concertzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Van alle negentiende eeuwse koorwerken is Verdi’s dodenmis misschien wel het toegankelijkst. Verdi de opera-componist klinkt duidelijk door in het werk. Het Requiem heeft diezelfde dramatische contrasten, krachtige ritmes en meeslepende melodieën. Ook de solopartijen vragen om echte operazangers. Met een prachtige koorzetting is het werk een kolfje naar de hand van Bachkoor Nijmegen.

verkeersmaatregelen Zevenheuvelenloop
Op zaterdag 17 en zondag 18 november vinden respectievelijk de 6e Zevenheuvelennacht en de 35e NN Zevenheuvelenloop plaats. Vanwege de verwachte drukte zijn er diverse verkeersmaatregelen. Meer informatie hierover leest u hier. Wij adviseren u bijtijds van huis te vertrekken.

Credits

algehele leiding Rob Vermeulen sopraan Caroline Cartens mezzosopraan Esther Kuiper tenor André Post bas Frans Fiselier i.s.m. Het Gelders Orkest m.m.v. Musica Vocale Wageningen
inleiding door Jeroen Swarte om 19.15 uur in de Annazaal 
 
Be my guest
Bij dit concert organiseren wij ‘Be my guest’, een vrijblijvende ontmoeting voor de nieuwsgierige bezoeker. Tijdens de pauze en na afloop kunt u aansluiten bij de speciale ontmoetingsplek in het Grand Café. Onze gastvrouw ontvangt u hier en er is ruimte voor een drankje en een praatje. En wie weet, haken de artiesten ook nog even aan.
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie