Nuala McKenna

Dutch Classical Talent
17 feb ’19
15:00
  • zo 17 feb ’19
    15:00 - 16:00
    De Vereeniging Kleine Zaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Graag maken wij u erop attent dat, vanwege de renovatie, op 17 februari de personenlift niet kan worden gebruikt. U kunt de Kleine Zaal dus uitsluitend bereiken via de trap.

"Nuala McKenna maakt van een concert een doorlopend verhaal met als bonus dat ze alles uit het hoofd speelt. Verbluffend.” De jury van Dutch Classical Talent bewondert celliste McKenna bovendien om haar lef om een avant-gardecomponist als Ligeti naast Diego Ortiz en Bach te plaatsen. Nuala McKenna studeerde vier jaar bij Jean-Guihen Queyras en was ‘academist’ bij het Koninklijk Concertgebouworkest, waar ze een seizoen meespeelde. In De Vereeniging brengt ze een vijf eeuwen omspannend soloprogramma.

Credits

werken van Bach, György Ligeti, Diego Ortiz, Benjamin Britten, e.a.
 
Dutch Classical Talent presenteert de grootste talenten, de markantste persoonlijkheden en de opvallendste avonturiers van de jongste generatie musici in Nederland. Dutch Classical Talent is een initiatief van de Nederlandse concertzalen, Concertvrienden, NPO Radio 4 en JCP Stichting.

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie