zo 7 apr ’19 15:00

Pieter van Loenen, viool

Dutch Classical Talent
7 apr ’19
15:00
  • zo 7 apr ’19
    15:00
    De Vereeniging Kleine Zaal, vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Zoals u wellicht weet wordt De Vereeniging momenteel gerenoveerd. Wij maken u erop attent dat de personenlift momenteel niet kan worden gebruikt. U kunt de Kleine Zaal dus uitsluitend bereiken via de trap.

Violist Pieter van Loenen studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium met een 10 met onderscheiding en ontving bovendien de Fock-medaille voor het beste eindexamen. Hij combineert muziek met dans, waarmee hij een persoonlijk en kwetsbaar verhaal vertelt. Een nieuw opdrachtwerk van Jan-Peter de Graaff belicht het thema onschuld. De jury oordeelde: “Pieter van Loenen staat soeverein, vol zelfvertrouwen op het podium en met zijn diep muzikale spel neemt hij iedereen mee in zijn verhaal.”

Credits

Bach uit Partita voor viool nr. 2 Chaconne’ Bartók Sonate voor viool De Graaff Sonate voor viool
 
Dutch Classical Talent presenteert de grootste talenten, de markantste persoonlijkheden en de opvallendste avonturiers van de jongste generatie musici in Nederland. Dutch Classical Talent is een initiatief van de Nederlandse concertzalen, Concertvrienden, NPO Radio 4 en JCP Stichting.
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie