Nederlands Kamerkoor

De schatkamer van Paul Van Nevel
18 mei ’19
20:15
  • za 18 mei ’19
    20:15
    De Vereeniging Concertzaal / vrije plaatskeuze
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Oude muziek-specialist Paul Van Nevel kiest zijn favorieten. Een programma onder embargo met knipoog! “Dit programma behoeft absolute geheimhouding, op straffe van twintig zweepslagen bij het verbreken ervan. Pas tijdens het concert vertel ik na elk werk wat het publiek te horen heeft gekregen.” Een concert en college dat de bezoeker – zoals Paul Van Nevel het zelf formuleert – “met de oren zal doen klapperen.”

 

Het Nederlands Kamerkoor behoort al 80 jaar tot de wereldtop. Het staat vanaf het prille begin bekend om zijn avontuurlijke en vernieuwende koers: met het uitzetten van opdrachten aan grote componisten en jong talent, met de ontwikkeling van nieuwe vormen, en met spannende samenwerkingen. Het leidt tot concerten die ontroeren én prikkelen.

Het Nederlands Kamerkoor blijkt voor de koormuziek wat het Concertgebouworkest is voor de orkestmuziek: een toonaangevend topensemble.
de Volkskrant
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie