Nijmeegse Kunstnacht 2018

22 sep ’18
20:00
  • za 22 sep ’18
    20:00
    Verschillende locaties in Nijmegen
    geweest

Onverwachte performances in het museum, voordrachten in het donker, een Virtual Reality beleving in een galerie en dansen in de Schouwburg. Tijdens de Nijmeegse Kunstnacht ervaart u spannende cross-overs van beeldende kunst, muziek, film, theater, literatuur, dans, wetenschap en multimedia op diverse culturele locaties. Stippel uw eigen route uit en maak kennis met het rijke aanbod aan kunst en cultuur in Nijmegen.

De kaartverkoop is gestart via: www.nijmeegsekunstnacht.nl/tickets

 

In één nacht ontdekken wat Nijmegen aan kunst en cultuur te bieden heeft? Dat doe je tijdens de Kunstnacht op 22 september 2018! Onverwachte performances, verrassende kunstinstallaties en unieke cross-overs van muziek, dans, beeldende kunst, theater, multimedia, wetenschap, literatuur en poëzie. Stippel je eigen route uit langs culturele hotspots verspreid over het stadscentrum en het Honigcomplex. Vier de nacht!

 

20:00 - Speciale openingsact met Nora Fischer in het Valkhofpark, lees hier meer
20:30 tot 01:00 - Doorlopend programma op de locaties
00:00 tot 04:00 - Nachtfeest in de Stadsschouwburg.

 

Start je de avond het liefst in stijl? Bezoek het Kunstdiner om 18:00 in Museum het Valkhof. Meld je aan vóór 18 september via info@nijmeegsekunstnacht.nl.


Check het volledige programma en koop je passe-partout op www.nijmeegsekunstnacht.nl

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie