Fotografie: Andy Doornhein
Reprise

Hans Klok

House of Horror
29 sep ’18
-
30 sep ’18
 • za 29 sep ’18
  20:00 - 22:35
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 21:10
  geweest
 • zo 30 sep ’18
  15:00 - 17:35
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 16:00
  geweest
 • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Met ‘House of Horror’ overrompelde Hans Klok twee jaar geleden zijn publiek, waaronder in Stadsschouwburg Nijmegen. “Publiek hapt naar adem, Kloks meest enerverende show”, jubelde Trouw. Reden voor een reprise-tournee van deze grootschalige familieshow met mysterieuze bruiden, dansers en internationaal bekroonde circusartiesten. Er is een gouden rang, dit zijn de beste plekken in de zaal i.c.m. een Meet & Greet na afloop.

Kroonluchters flikkeren…
Geesten dwalen over het toneel…
Vanuit de catacomben trekt een akelige mist omhoog…
In de loge schiet een in het zwart geklede vrouw achter een gordijn....

 

Na een succesvolle Europese tournee keert Hans Klok éénmalig terug naar Nederland met zijn recordbrekende familieshow HOUSE OF HORROR. Na het overdonderende succes van zijn vorige optredens In Nijmegen keert de grootste illusieshow ter wereld terug naar de Stadsschouwburg voor een éénmalige toegift. In dit totaalspektakel vol nog nooit eerder vertoonde illusies en stunts gaat u samen met Hans op zoek naar een boek vol geheimen in een mysterieus landhuis…

 

Mis deze unieke kans niet, zie een van de grootste entertainers allertijden aan het werk en beleef zelf het onmogelijke!

Na het overdonderende succes van zijn vorige optredens In Nijmegen keert de grootste illusieshow ter wereld terug naar de Stadsschouwburg voor een éénmalige toegift.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie