Chinees Nationaal Circus

The Great Wall
28 dec ’18
15:30 - 19:30
 • vr 28 dec ’18
  15:30 - 17:50
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 16:25
  geweest
 • vr 28 dec ’18
  19:30 - 21:50
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 20:25
  geweest

Ongelooflijke acrobatiek in een betoverend spel van licht, kleur en geluid: het visitekaartje van het wereldberoemde Chinees Nationaal Circus. In een nieuwe show wisselen trapeze-artiesten, acrobaten, danseressen, illusionisten en evenwichtskunstenaars elkaar razendsnel af. De typische Chinese muziek maakt het spektakel, voor jong en oud, compleet.

Ongelooflijke acrobatiek in een betoverend spel van licht, kleur en geluid. Een avontuurlijke duik in de fascinerende wereld van een eeuwenoude cultuur, waarbij de eenheid van lichaam, geest en ziel tot topprestaties leidt. In de nieuwe show van het wereldberoemde Chinees Nationaal Circus kunt u genieten van trapeze artiesten met slangenlijven, jongleurs, acrobaten, danseressen, illusionisten, evenwichtskunstenaars en nog veel meer.


Een grote groep topartiesten uit China brengt een show van artistiek zeer hoog niveau met uitzonderlijke acts, waarmee zij op internationale concoursen diverse keren de eerste prijs in de wacht sleepten. Het geheel wordt ingebed in een verhaallijn waardoor het met de typische Chinese muziek een grote totaalshow wordt.


Vergelijkbaar met een Chinese musical. We leren wat van de Chinese cultuur en samenleving, we zien mooie beelden van China en we volgen de ongelooflijke vliegensvlugge acties van deze bijzondere mensen met hun prachtige bewegingen. Gelardeerd met humor door clowns die steeds terug komen tussen de acts, is het circus een afwisselend groot spektakel voor jong en oud!

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie