Flirt with Reality

Another Kind Of Blue
5 jan ’19
20:00
  • za 5 jan ’19
    20:00 - 21:40
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 20:40
    geweest

Wat is realiteit? En in hoeverre laten wij onze realiteit beïnvloeden door de technologie om ons heen? In Flirt with Reality zoekt David Middendorp (America’s Got talent) de grenzen op tussen fantasie en realiteit, voortgestuwd door technologie en dans.
 

 

Choreograaf en maker David Middendorp, internationaal bekend van America’s Got Talent, gaat op speelse wijze om met realiteit en onderzoekt de manier waarop technologie een steeds grotere rol lijkt te krijgen in de vorming hiervan.

In Flirt with Reality zoekt Middendorp de grenzen op tussen fantasie en realiteit, voortgestuwd door technologie en dans. Laat u meenemen op een reis zonder zwaartekracht en tijd. Waar dansers letterlijk in botsing komen met digitale bits, zich laten leiden door hun eigen gevoel, fantasie en ritme en waar dansende drones u een andere realiteit laten ervaren. Een flirt met de werkelijkheid.

 

"Airman vormt de verbluffende opening van Middendorps vijfdelige voorstelling Flirt with Reality, waarin dans samensmelt met technologie, of dat nu drones zijn, films, een liveprojectie of digital painting."
(**** de Volkskrant)
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie