Scapino's ballet overdose

TWOOLS

Scapino Ballet
22 jan ’19
20:00
  • di 22 jan ’19
    20:00 - 21:15
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

TWOOLS is geen gewone dansvoorstelling, maar een opwindende high-speed choreografische achtbaan. Een voorstelling vol vaart waarin zes korte dansstukken van topchoreografen en nieuw talent uit binnen- en buitenland elkaar non-stop opvolgen.

 

Gedanst door dansers van wereldklasse die moeiteloos omschakelen van de ene stijl in de andere. Bij TWOOLS gaat het om originaliteit, veelzijdigheid en virtuositeit. Een must see voor dansfans en een speeddate voor beginnende dansliefhebbers.


De 6 werelden van TWOOLS
De wereld slaat op hol in It’s gonna rain van Maciej Kuzminski. Op opzwepende muziek van Steve Reich ontstaat een ware uitputtingsslag. Shin a Lam van Marcos Morau vertelt in pijlsnelle bewegingen het verhaal van een waargebeurd drama in de sportwereld. In het mooi gestileerde While the leaves are blowing van Ryan Djojokarso heeft men tot zonsondergang de tijd om een partner te vinden. Wie blijft er over? In Norai van Miquel G. Font wordt de spanning tussen twee mensen letterlijk
zichtbaar dankzij een fraai kostuum- en toneelontwerp. Het universum van
The Swimmer van Ed Wubbe is een en al liefde. Als in een sciencefictionfilm creëert
Joeri Alexander Dubbe in Ladder 84 een fantasiewereld.

 

 

Een wilde achtbaan waar iedereen in moet zijn geweest, of je nou dansliefhebber bent of niet.
Dance Talk

Credits

concept en regie Ed Wubbe met dansstukken van Joeri Dubbe, Ryan Djojokarso, Maciej Kuzminski, Miquel G. Font, Marcos Morau
inleiding om 19.00 uur

 
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie