Door de seizoenen heen

Isabelle Beernaert

le Temps perdu
31 jan ’19
20:00
  • do 31 jan ’19
    20:00 - 21:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Tout le temps qui passe ne se rattrape guère, tout le temps perdu ne se rattrape plus.
Wat blijft is wat altijd is geweest en altijd zal zijn. Verloren tijd die niet moet worden gezocht, omdat het in het verleden ligt, omdat het voorbij is.

De jaren verstrijken en ieder seizoen heeft zijn eigen charme. In ‘Le Temps perdu’ verbeelden vier koppels de vier jaargetijden en laten de rijkdom van het kleine zien.

Pure, alledaagse bewegingen worden opnieuw geïnterpreteerd, om de genuanceerde schoonheid te zoeken. Met het verstrijken van de seizoenen worden de koppels fragieler, maar sterker in hun samenzijn.

 

Geen moment is verloren
Stop met vechten tegen de feiten van het leven, omarm elk seizoen. De ademhaling, de rustmomenten, de overgangen, zijn de essentie van ons bestaan.

 

Echtheid in beweging
Na 8 danstheater-voorstellingen keert Beernaert terug naar de essentie. Authenticiteit en subtiliteit staan centraal, de ziel spreekt door de dans heen. le Temps perdu is een zintuiglijke beleving.
 

De ademhaling, de rustmomenten, de overgangen, zijn de essentie van ons bestaan. Door de seizoenen heen.

Credits

choreografie/scenografie Isabelle Beernaert regie Isabelle Beernaert & Rudolf Polderman
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie