Scapino Ballet Rotterdam & Wëreldbänd

All hands on deck
3 mei
-
4 mei
Data & tickets

Twee topgezelschappen slaan de handen ineen voor een spectaculaire samenwerking. Scapino Ballet en Wëreldbänd halen het beste in elkaar naar boven in een voorstelling vol wonderlijke combinaties van dans, humor, slapstick, muziek en theater. Choreograaf Ed Wubbe stuurt in ‘All hands on deck’ een bont gezelschap de zee op met dansers die zingen en muzikale komieken die dansen.

Bij beide voorstellingen is een inleiding. Op woensdag 3 mei start de inleiding zoals gewoonlijk om 19.00 uur.  In verband met dodenherdenking op 4 mei begint de inleiding om 19.30 uur en is er om 20.00 uur een moment van stilte. De voorstelling begint om 20.30 uur.

Het matrozenleven zorgt voor mooie ontmoetingen en vertier maar eist ook z’n tol. Dit is een voorstelling over verlangen, geluk, afscheid, liefde, ontberingen en heimwee.
Zet u schrap voor de meest verrassende samenwerking in theaterland!

 

Scapino won vorig jaar met TING! de ‘Production of the Year Award’. De Wëreldbänd won de prestigieuze ‘Spirit of the Fringe Award’ op het grootste theaterfestival ter wereld in Edinburgh.
 

 

Credits

choreografie Ed Wubbe Wëreldbänd Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Sanne van Delft, Ro Krauss en Jon Bittman.
inleiding op 3 mei, aanvang 19.00 uur; op 4 mei, aanvang 19.30 uur
 
 
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten