di 30 okt ’18 20:00 - 22:00
Verhalen van een overlever

Jelle Brandt Corstius en Oleg Fateev

Moeilijke Landen
30 okt ’18
20:00 - 22:00
  • di 30 okt ’18
    20:00 - 22:00
    Pauze 20:55
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Op meeslepende wijze vertelt Brandt Corstius in dit theatercollege over zijn reizen in Rusland, India en de rest van de wereld. Wat heeft hij geleerd van de mensen die hij tegenkwam? Begeleid door beelden van zijn series en muziek van de Russische accordeonist Oleg Fateev. Wees voorbereid op een wilde reis langs de gekste uithoeken van de wereld.

Sommige mensen zijn rusteloos, willen altijd nieuwe reizen maken, anderen ontmoeten en indrukken opdoen. Reisjournalist en meesterverteller Jelle Brandt Corstius is er zo een. Al meer dan tien jaar is hij op pad voor Trouw, de VPRO, of gewoon voor zichzelf. Met een cameraploeg in een busje in de Kaukasus, met een fotograaf bij de walvisjacht in Alaska of op de fiets naar de Middellandse Zee, met zijn vader in de fietstas. Nouja, zijn as dan.

Na een succesvolle reeks theatercolleges in 2016 is Jelle Brandt Corstius terug in de theaters!

Jelle Brandt Corstius publiceerde in 2010 de Universele Reisgids voor Moeilijke Landen, een bestseller met meer dan 60.000 verkochte exemplaren. In de afgelopen tien jaar maakte hij reizen voor de VPRO naar Rusland, de Kaukasus en India. Momenteel bezoekt Brandt Corstius de meest noordelijke bossen van de wereld met fotograaf Jeroen Toirkens.

Jelle wordt muzikaal begeleid door Oleg Fateev. Hij is geboren in Moldavië en reist de hele wereld over met zijn bayan, een Russische accordeon. Oleg heeft opgetreden met artiesten als Herman van Veen, Nynke Laverman en Mathilde Santing. Daarnaast was hij actief als muzikaal leider, componist en arrangeur bij diverse theatergezelschappen. Oleg Fateev neemt u op zijn eigen karakteristieke wijze mee naar het hoge noorden, het verre oosten, het warme zuiden of het wilde westen.

Credits

tekst Jelle Brandt Corstius muziek Oleg Fateev productie en techniek Marleen Hallie

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie