Fotografie: Merlijn Doomernik
VERPLAATST

Arjen Lubach

LIVE
8 apr ’19
-
3 jul ’19
 • ma 8 apr ’19
  20:00
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  geweest
 • wo 3 jul ’19
  20:00 - 21:45
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  geweest
 • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

“Vanwege een kortsluiting in de machinekamer van de trekkenwand is de voorstelling van Arjen Lubach van 4 juni verplaatst naar woensdag 3 juli. Alle kaartkopers worden geïnformeerd. De Stadsschouwburg Nijmegen biedt haar excuses aan voor dit ongemak aan Arjen en alle gasten”

Meer dan tien jaar speelde Arjen Lubach in wisselende formaties in kleine theaterzalen voor een klein publiek. Zijn televisieprogramma 'Zondag met Lubach' bezorgde hem een miljoenenpubliek, verschillende internationale virals, een Nipkowschijf en de Televizierring. Nu is Arjen terug in het theater. Alleen. Tijdens Arjen Lubach LIVE is de tv-presentator en comedian persoonlijker dan ooit en pakt hij de draad op die hij ooit achterliet. Als ie er nog ligt tenminste.

Credits

Fotografie Merlijn Doomernik

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie