zo 7 okt ’18 14:00 - 16:05

Kruistocht in Spijkerbroek 7+

De musical naar het beroemde boek van Thea Beckman
7 okt ’18
14:00 - 16:05
  • zo 7 okt ’18
    14:00 - 16:05
    Pauze 14:55
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Dolf stapt als proefpersoon in een tijdmachine en belandt in de Middeleeuwen. Daar komt hij middenin een kinderkruistocht: achtduizend kinderen te voet op weg naar Jeruzalem. De reis is lang, zwaar en gevaarlijk, maar Dolf gebruikt zijn moderne kennis om de kinderen te helpen. Dan ontdekt Dolf dat het echte gevaar niet wacht achter de volgende bergtop, maar zich in de kruistocht zelf bevindt…

Naar het beroemde boek van Thea Beckman, voor iedereen vanaf 7 jaar. Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van Oorlogswinter en Peter Pan.

Beleef het tijdloze avontuur van Kruistocht in Spijkerbroek als familiemusical in het theater!

Credits

cast Rein van Duivenboden (MainStreet, Hart Beat, de Spa) speelt de hoofdrol Dolf. Naast hem zijn verschillende bekende acteurs te zien in de hoofdrollen, samen met 60 kinderen van het Nationaal Jeugd Musical Theater.

naar het boek van Thea Beckman script Marc Veerkamp liedteksten Allard Blom muziek Jeroen Sleyfer regie Mark van Haasteren oorspronkelijke regie Rogier van de Weerd producent Michiel Morssinkhof fotografie Joris van Bennekom artwork Jack Waas

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie