met Tobias Borsboom & Vitaly Medvedev

Meneer Tobias en het Zwarte Monster 4+

Oorkaan
21 okt ’18
14:00
  • zo 21 okt ’18
    14:00 - 14:50
    De Vereeniging Kleine Zaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Meer informatie vindt u in de link.

Let op: geen lift aanwezig komende zondag i.v.m. renovatie.

Zoals u wellicht weet wordt Concertgebouw De Vereeniging gerenoveerd. Dit vindt voornamelijk backstage plaats maar ook aan de voorzijde worden wat verbeteringen gedaan. Ondanks vele inspanningen is het helaas daardoor niet mogelijk om op 21 oktober de personenlift (torenzijde) naar de Kleine Zaal te gebruiken. De Kleine Zaal is daardoor enkel toegankelijk via de trap in de foyer.

 

 

Hoe klinkt tijd? Het huisje is klein, maar Meneer Tobias woont er tevreden en gelukkig in zijn eentje. Tot op een doordeweekse donderdag, ’s morgens om tien uur precies, de bel gaat. Meneer Tobias gaat kijken en dat zet zijn wereld op z'n kop. Klokken draaien door, er danst een jas de kamer rond, en de kamer wordt gevuld met wonderlijke klanken.

Meneer Tobias en het Zwarte Monster is een grappig en poëtisch beeldend avontuur vol pianomuziek van meesters als Felix Mendelssohn, Dmitri Kabalevski, Francis Poulenc, Peter Vigh en Johannes Brahms.

 

 

Credits

Tobias Borsboom piano
Vitaly Medvedev slagwerk
Dagmar Slagmolen regie
Annemarie Klijn kostuums en decor
Desirée van Gelderen lichtontwerp
Caecilia Thunnissen artistieke leiding
Ronald Knapp fotografie

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie