Het Zandkasteel 3+

Op de piratenboot
zo 21
oktober
 • zo 21 okt
  14:00 - 15:15
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  geweest
 • zo 21 okt
  16:00 - 17:15
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  geweest

De populaire Z@ppelin televisieserie ‘Het Zandkasteel’ reist al jaren met veel succes langs de theaters. Koning Koos, Prinses Sassa en Toto beleven telkens heel veel avonturen.

 

Na het succes van de vorige shows komen de bewoners van Het Zandkasteel opnieuw naar het theater. Samen met Koning Koos beleven Prinses Sassa en Toto de mooiste avonturen en ‘piraatje spelen’ blijft hun favoriete spelletje. 

Op het toneel worden ze echte piraten en gaan ze met hun eigen piratenboot op zoek naar de schat. Prinses Sassa en Toto willen alles zelf oplossen, dat kan wel eens mis gaan, maar als het lukt, glimmen ze van trots! 

 

Het Zandkasteel – Op de Piratenboot is een vrolijke, maar ook interactieve en leerzame voorstelling. De show zit boordevol leuke liedjes uit de gelijknamige Z@ppelin tv-serie zoals de ‘De Neuzenkriebeldans’. De kinderen in de zaal worden uitgenodigd om lekker mee te dansen, zingen en bewegen.

 

Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen op het toneel komen en kunnen ze samen met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto op de foto.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten