Studio 100

Bumba show 1+ UITVERKOCHT

Bumba en het Magische Wonderboek
zo 28
oktober
 • zo 28 okt
  13:30 - 14:20
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  geweest
 • zo 28 okt
  16:00 - 16:50
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  geweest

In deze feestelijke Bumbashow worden de jarige Lies en Lars verrast met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in met Bumba en al zijn vrienden uit het circus. Dat wordt een heel speciaal verjaardagsfeest! Komen jullie ook? Na de show bouwen Lies en Lars een feestje en mogen de kindjes met Bumba op de foto!

De liefste clown ter wereld komt terug naar het theater met de show ‘Bumba en het Magische Wonderboek’. Daar wil jij met je kleine Bumba-fan vast bij zijn! Samen met Bumba en zijn vriendjes op avontuur, wat zeggen we: op een feestelijk avontuur!

 

Op de verjaardag van de tweeling Lars en Lies, worden ze verrast met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in en leren ze al zijn beste vrienden kennen zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Poppa de aap, Tumbi de olifant, Nanadu en baby. Samen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een heel speciaal verjaardagsfeest van!

 

Na de voorstelling bouwen Lies en Lars een feestje en mogen de kindjes met Bumba op de foto!

 

Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling juist heel geschikt voor de allerkleinsten! (1+)

Credits

muziek Gert Verhulst & Hans Bourlon tekst Kobe van Herwegen, Chris Corens, Sven Duym en Gert Verhulst regie Chris Corens scenario Gert Verhulst en Hans Bourlon producent Studio 100

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten