Efteling presenteert

Sprookjessprokkelaar de musical 6+

Naar het boek van Paul van Loon en prinses Laurentien
30 dec ’18
13:30 - 16:00
 • zo 30 dec ’18
  13:30 - 14:50
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  geweest
 • zo 30 dec ’18
  16:00 - 17:20
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  geweest

Leef mee met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek?

Deze nieuwe familiemusical is gebaseerd op het succesvolle boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling, waar inmiddels ruim 18.000 exemplaren van verkocht zijn.

Audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden bij voorstelling van 13.30 uur

De Sprookjessprokkelaar is ook te beleven door iedereen met een visuele beperking, want tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk van Komt het Zien! live audiobeschrijving. Blinden en slechtzienden kunnen dit speciaal te horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums.

 

Dit zeiden slechtzienden eerder:
“Geweldig, ik heb eindelijk eens theater kunnen ‘zien’.”
“Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.”

 

Wil je gebruik maken van de audiodescriptie? Of je blindengeleidehond meenemen? Neem telefonisch contact op met onze kassa (024-3221100), zodat we in overleg de meest geschikte plek in de zaal voor je kunnen uitzoeken. Let op: audiodescriptie is alleen beschikbaar bij de voorstelling van 13.30 uur.
 

 

Volg Sterres spannende zoektocht naar verhalen in de Efteling familiemusical de Sprookjessprokkelaar.

 Credits

oorspronkelijk script Allard Blom liedteksten Allard Blom muziek René Merkelbach regie Mark van Haasteren choreografie Daan Wijnands art-director Robert-Jaap Jansen decorontwerp  Joris van Veldhoven kostuumontwerp Carla de Kroon lichtontwerp Wim Dresens geluidsontwerp Jeroen ten Brinke

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie