VIER VERHALEN EN EEN DAG 6+

Spinvis en Introdans
zo 19
mei
  • zo 19 mei
    14:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Meer informatie vindt u hier

In een voortdurend veranderend decor ontdekken vier muzikanten en twaalf dansers in VIER VERHALEN EN EEN DAG de grenzen van veiligheid en vrijheid. Ze bouwen muren, controleren elkaar met camera’s, ontsnappen, zoeken een plek om alleen te zijn en scheppen steeds een nieuwe wereld. Als alles uit elkaar valt, blijft één ding overeind: het onvoorspelbare van de liefde.

Toekomst en vrijheid
VIER VERHALEN EN EEN DAG is een sprookje, een sprookje over toekomst en vrijheid. Een meisje, Moira, wint een prijs en mag vervolgens drie wensen doen. Haar eerste wens is om in de toekomst te kunnen kijken. Er ontrollen zich drie werelden die zich steeds verder in de toekomst afspelen. Ze wordt geconfronteerd met de vraag: wat betekent het om de toekomst te kennen?

VIER VERHALEN EN EEN DAG gaat over vrijheid. Vrijheid om te kiezen, vrijheid om anders te zijn, vrijheid om te beslissen dat niets staat geschreven en alles te veranderen is.

 

Bent u een liefhebber van het gezelschap Spinvis? Bekijk dan ook haar voorstelling 'In Werkelijk' op 13 december in LUX in Nijmegen.

Credits

Concept Erik de Jong (Spinvis), Saartje Van Camp en Adriaan Luteijn
Muziek/tekst Spinvis en Saartje Van Camp
Choreografie Adriaan Luteijn en Marlena Wolfe i.s.m. de dansers
Eindregie Timothy de Gilde
Decor Thomas Rupert
Lichtontwerp Joep Vermeulen
Fotografie Pieter Henket

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten