met o.a. Jim Bakkum, Kees Boot en Lucas Hamming

All Stars

Musical-comedy over eigenwijze vrouwen en slecht voetbal
9 jan ’19
-
11 jan ’19
Data & tickets
 • wo 9 jan ’19
  20:00
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  geweest
 • do 10 jan ’19
  20:00 - 22:50
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 21:20
  geweest
 • vr 11 jan ’19
  20:00 - 22:50
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 21:20
  geweest

De woensdag komt te vervallen. Kaartkopers worden via mail en telefoon geïnformeerd. 

 

All Stars is een verhaal over vriendschap, volwassen worden en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Het wekelijkse potje van de vrienden Bram, Mark, Johnny, Peter, Paul, Willem en Hero is echter vooral bedoeld om de groep bij elkaar te houden, want in aanloop naar hun 500ste wedstrijd lijken de verschillen tussen de mannen steeds groter.

Een feelgood voorstelling over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen.

 

De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu zijn ze 25 en is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamer gein als toen ze nog puber waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen.

 

Na het overweldigende succes van musical De Marathon brengen dezelfde makers nu All Stars naar het theater. Voor deze nieuwe Nederlandse musical schrijft Thomas Acda samen met David Middelhoff de muziek, is de regie van Frank Lammers en de choreografie/staging van Daan Wijnands. De hoofdrollen worden onder meer gespeeld door Jim Bakkum (Hero) en Kees Boot.

 

Na het overweldigende succes van de film en serie is All Stars nu ook te zien in het theater. All Stars is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger. 

Credits

regie  Frank Lammers artistieke supervisie  Jean van de Velde script  Elzelien Peters muziek Thomas Acda en David Middelhoff choreografie/staging Daan Wijnands arrangementen Melcher Meirmans decor Thomas Ruppert lichtontwerp Marc Heinz geluidsontwerp Peter Velthuijzen met  Jim Bakkum/Levi van Kempen, Urvin Monte, Lucas Hamming, Kees Boot, Alex Hendrickx, Bart van den Donker, Jasper Demollin en Mike Weerts

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie