de meester van de lach

Jon van Eerd

Charley, de komische musical
17 jan ’19
-
18 jan ’19
 • do 17 jan ’19
  20:00 - 22:15
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 20:55
  geweest
 • vr 18 jan ’19
  20:00 - 22:15
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 20:55
  geweest
 • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke kapriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op de bekende komedie 'De Tante van Charlie' schreef hij samen met West End en Broadwaycomponist Michael Reed een waanzinnig hilarisch komische musical die niet eerder te zien was.

Jon van Eerd schittert samen met Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander & Aimée de Pater in deze komische musical.

 

Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem ... pardon ... háár laten vallen. En als het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella (Anne-Mieke Ruyten) met de échte tante (Vera Mann)!

 

Van Eerd belooft u een avond buikpijn van het lachen. U zult het theater schaterend verlaten en de liedjes nog lang in uw hoofd meezingen.

 

Deze spetterende voorstelling komt naar Nijmegen toe met een live orkest!

Credits

met Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander, Aimée de Pater en live orkest script  Jon van Eerd muziek  Michael Reed regie  Caroline Frerichs 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie