Fotografie: Ben Kleyn
★★★★

Sanne Wallis de Vries

GUT
20 sep ’18
20:00
  • do 20 sep ’18
    20:00 - 21:35
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest

Een voorstelling waarin Sanne zich afvraagt hoe te leven, omdat de wereld dat vandaag de dag nou eenmaal vereist. Gelukkig is ze inmiddels op een leeftijd dat er weinig ruimte is voor twijfel; des te meer voor tips.

In 2017 was het twintig jaar geleden dat Sanne debuteerde met haar solovoorstelling Sop. Nu komt zij met GUT. Een voorstelling waarin ze zich onder andere met frisse tegenzin andermaal afvraagt hoe te leven en waartoe. Omdat de wereld dat vandaag de dag nou eenmaal vereist. Gelukkig is ze inmiddels op een leeftijd dat er weinig ruimte is voor twijfel; des te meer voor tips. Met name om uit te delen. Plus: de voordelen van de maand februari, een tamme affaire, het fenomeen trapliften en een waarschijnlijk gloedvol betoog over kind en straf. Wat tevens voorbij komt: het mysterie man (dat almaar groter wordt) en hoe je onderbuikgevoelens naar de juiste uitgang te sturen. Daar gaat Sanne met u aan werken. Ze heeft er #zinin! Bent u erbij? Gut.

Een voorstelling waarin ze zich onder andere met frisse tegenzin andermaal afvraagt hoe te leven en waartoe.

★★★★ Sanne Wallis de Vries haalt alles uit zichzelf in GUT
Trouw
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie