Fotografie: Corbino

Tim Fransen

Het kromme hout der mensheid
17 nov ’18
20:00
  • za 17 nov ’18
    20:00 - 22:25
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 21:00
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

In welke staat verkeert onze menselijke beschaving? Tim Fransen maakt de balans op en voorziet ons van alle antwoorden. En misschien zelfs van een beetje hoop.

In 2016 debuteerde Tim Fransen met zijn filosofische cabaretprogramma Het failliet van de moderne tijd. Het werd alom bejubeld. Daarbovenop werd het programma ook nog eens bekroond met de Neerlands Hoop 2016, de prijs voor het grootste cabarettalent. Nu is het tijd voor zijn tweede voorstelling, waarover de Volkskrant (★★★★) schreef: ‘Tim Fransen heeft een slim, muzikaal en zeer geestig filosofisch programma gemaakt, een fantastische opvolger van zijn debuut.’

 

Tim Fransen (1988) groeide op in de Amsterdamse Bijlmer en droomde er als kind al van om cabaretier, tekstschrijver en filosoof te worden. Die droom kwam helemaal uit: aan de Universiteit van Amsterdam voltooide hij cum laude de studies psychologie en filosofie. In 2014 won hij het BNNVARA Leids Cabaret Festival op overweldigende wijze en in 2016 nam hij de Neerlands Hoop in ontvangst voor zijn debuutprogramma Het failliet van de moderne tijd.

 

verkeersmaatregelen Zevenheuvelenloop
Op zaterdag 17 en zondag 18 november vinden respectievelijk de 6e Zevenheuvelennacht en de 35e NN Zevenheuvelenloop plaats. Vanwege de verwachte drukte zijn er diverse verkeersmaatregelen. Meer informatie hierover leest u hier. Wij adviseren u bijtijds van huis te vertrekken.

Winnaar Neerlands Hoop voor Het failliet van de moderne tijd (2016)

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie