Fotografie: Loens Media

Guido Weijers

De Oudejaarsconference 2018
23 nov ’18
20:00
  • vr 23 nov ’18
    20:00 - 22:05
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 20:50
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Guido Weijers neemt u, soms teder en zacht, dan weer rauw en zonder concessies, mee door 2018. Hij observeert het jaar, trekt het uit elkaar en ontleedt het. Filosofisch, intelligent, met de botte bijl.

Guido sleurt je mee door het afgelopen jaar. Daar heeft Weijers wederom een heel arsenaal aan gevaarlijke munitie en rake grappen. Confronterend, intelligent, wars van regels en vooral met veel humor.

 

In het theater is fantasie echt en de confrontatie puur. Theater is uitzoomen en jezelf overgeven. Ontsnappen aan de ratrace of aan de waan van de dag. In het theater mag alles, daar is er vrijheid zonder grenzen. Daar gelden andere wetten. Zit je gevangen in 2018 en vastgeplakt aan je mobiele telefoon, of breek je een avond uit?

 

www.guidoweijers.nl

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie