vr 1 feb ’19 20:00 - 21:20

Yentl en de Boer

Magie
1 feb ’19
20:00 - 21:20
  • vr 1 feb ’19
    20:00 - 21:20
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Wanneer maak je nou echt iets bijzonders mee? Ja, toen je een baby was. Maar tegenwoordig… je wil nou eindelijk wel iets meemaken. Iets, dat je even optilt boven het alledaagse. Noem het Magie.

Wanneer maak je nou echt iets bijzonders mee? Ja, toen je een baby was. Toen hing er zo’n knuffel boven je bed, waar muziek uitkwam als je aan het touwtje trok. Dat was genoeg voor urenlange verwondering. Maar tegenwoordig… je dagen trekken als een monotone massa aan je voorbij. Laatst at iemand een appel met klokkenhuis en al op. Daar voelde je wel wat bij. Maar dat er echt iets uitzonderlijks gebeurt? Zo’n moment, dat alles samenkomt, de optelsom meer is dan de delen… Je schenkt jezelf nog een glas rode wijn in, morst op het kleed en stoot je elleboog. Je wilt nou eindelijk wel iets meemaken. Iets, dat je even optilt boven het alledaagse. Noem het Magie.

Je kunt Yentl en Christine kennen van hun muzikale bijdrage aan RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes, op de radio, van Frits Spits of via-via. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niks ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied (Ik heb een man gekend). Afgelopen seizoen kregen ze louter lovende recensies voor hun concerttournee Yentl en de Boer in Concert, de opmaat naar dit tweede cabaretprogramma. Magie is de volgende stap in de grote Yentl en de Boer saga: Nieuwe liedjes, gecombineerd met bizarre verhalen en personages. 

Noem het Magie.

een show die het onmiskenbare authentieke talent van Yentl en De Boer vet onderstreept

AD ★★★★

Credits

Tekst, muziek en zang Yentl Schieman en Christine de Boer
Eindregie Michiel de Regt
Tekstadvies Yannick van de Velde
Decorontwerp Marloes en Wikke
Lichtontwerp Yuri Schreuders
Kostuumontwerp Esmée Thomassen
Techniek Dennis Verhaeg
Beeld poster Thijs Meuwese en Daan Colijn

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie