Fotografie: Mart Boudestein
Reprise

Veldhuis & Kemper

Geloof ons nou maar
7 feb ’19
20:00
  • do 7 feb ’19
    20:00 - 21:40
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Niet alles geloven. Zelf nadenken. Allemaal zinvolle tips, maar het kost veel tijd. Veldhuis & Kemper zijn terug na een sabbatical! Ze leggen u vanavond uit wie u wel, en wie u niet moet geloven. Zo heeft u weer tijd voor dingen die het leven de moeite waard maken. Lachen bijvoorbeeld!

Zou het niet heerlijk zijn als iemand anders de boel eens op een rijtje zet? Simpel, overzichtelijk en betrouwbaar, zodat jij eindelijk weet wat en wie je kunt geloven. Zo houd je tijd over voor de dingen die het leven echt de moeite waard maken. Lachen bijvoorbeeld! 

 

Veldhuis & Kemper namen een sabbatical van het duo, doken het leven in en kwamen met een frisse blik op grote en kleine zaken weer bij elkaar. Eindelijk snappen ze het: in het uur van de waarheid zit er maar één ding op…

 

Lees hier met interview met Veldhuis & Kemper over hun voorstelling 'Geloof ons nou maar'.

 

Je moet niet alles geloven wat ze zeggen.

Credits

tekst & muziek Veldhuis & Kemper regie Geert Lageveen
 
NB Op 7 februari is Grand Café De Vereeniging gesloten in verband met een congres.
 
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie