Margot Ros, Bodil de la Parra, Wimmie Wilhelm & Bas Hoeflaak

GEANNULEERD Onder Vrouwen III

Eindelijk feest!
28 mrt ’19
20:00
  • do 28 mrt ’19
    20:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Meer informatie vindt u in de link.

Deze voorstelling is geannuleerd. Margôt Ros is door een flinke val helaas niet in staat om ONDER VROUWEN te spelen. En zonder Margôt deze voorstelling maken en spelen is in de ogen van de makers geen optie. Kaartkopers worden per mail geinformeerd. 

In hun eerdere voorstellingen Onder Vrouwen I & II namen zij elkaar flink de maat. Snakkend naar bier en sigaretten gaven ze elkaar een lesje ‘bevalling’ ten beste en probeerden ze alle standjes van de kamasutra op elkaar uit.

Niet te beroerd elkaar een one night stand te bezorgen gaan ze door, want het is eindelijk feest. Hun kinderen zijn het huis uit. En hun mannen trouwens ook.
Maar wordt het niet eens tijd om het leven anders in te richten? Het over een hele andere boeg te gooien? Want ze zitten nog steeds in het café.
Dan komt Ex op de proppen. Sinds het uit is met zijn jonge vriendin, doet hij verwoede pogingen weer terug te komen. Of hij zolang in het tuinhuis mag? Dat komt goed uit. Kan hij mooi de oude moeder drie keer per dag omdraaien. Wie weet is hij nog wel in voor een trio, al dan niet met een van zijn knappe collega’s.

Onder het motto ’het leven moet gevierd’ wordt menig liefdesduet gezongen. Oud zeer komt voorbij en mooie momenten worden herbeleefd. Er kan altijd worden meegezongen. En gedanst. En geneukt. De vriendinnen blijven vriendinnen. Tenminste zo lijkt het. Want alles kan kapot.

Met veel bier en sigaretten. En livemuziek van ‘De Mannen’.

 

Omdat wij elkaar op het toneel niet sparen en elkaar nietsontziend een loer kunnen draaien. Dat levert vuurwerk op, met een gezonde dosis humor!
Bodil de La Parra

Credits

Van en met Wimie Wilhelm, Margôt Ros, Bodil de la Parra en Bas Hoeflaak.
Ontwerp Joost Overbeek
Fotografie  Maarten Corbijn, Bas Hoeflaak, Bob Bronshoff, Wimi Wilhelm en Annaleen Louwes

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie