Fotografie: Merlijn Doomernik

Micha Wertheim

Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid
26 jun ’19
20:00
  • wo 26 jun ’19
    20:00 - 22:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Prikkelend, tergend, ontregelend en tegendraads.

Fotografie: Merlijn Doomernik

Na een korte afwezigheid is Micha Wertheim terug op het cabaret podium. Zoveel is Duidelijk.


Wat ook duidelijk is, is dat we in duidelijke tijden leven. Het is steeds duidelijker wie de vijand is, en waar die zit. Het is ook duidelijk dat er fouten zijn gemaakt en wie de fouten heeft gemaakt is ook wel duidelijk. Nu de feiten duidelijk zijn wordt de oplossing ook steeds duidelijker. Maar voor alles echt helemaal duidelijk is, is er eerst nog: Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid.

Winnaar jury- en publieksprijs VARA Leids Cabaret Festival (2004)

"Het is fantastisch verdwalen in zijn voorstelling, Micha Wertheim heeft zijn publiek in gedenkwaardige houdgreep." (...) Een tot in het kleinste detail doordachte proeve van de spanningsboog, lang en duizelingwekkend. En al die tijd knalt het spelplezier je vanaf het podium tegemoet. " - De Volkskrant ★★★★★

 

"Bij de onovertroffen Micha Wertheim moet je blijven nadenken." (...) "Hij ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden.” Daarmee heeft hij het nog altijd een unieke positie binnen het Nederlandse cabaretlandschap.“ - Trouw ★★★★★

★★★★★ Een duizelingwekkende voorstelling waarin hij het publiek op talloze manieren treitert, uitdaagt en op het verkeerde been zet. Onnavolgbaar en hilarisch. Fabelachtig mooi en uniek.
Volkskrant
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie