wo 29 aug ’18 20:00 - 21:55
Openluchtconcert in Goffertpark

Yentl en de Boer

in Concert
29 aug ’18
20:00 - 21:55
  • wo 29 aug ’18
    20:00 - 21:55
    Pauze 20:50
    Openluchttheater de Goffert
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Het is inmiddels een beproefd concept: elke zomer verzamelen Yentl en de Boer hun allermooiste, grappigste en meest ontroerende liedjes en trekken ze samen met hun lievelingsmuzikanten langs de zomerfestivals en openluchttheaters.

ER KAN BIJ DE KASSA VAN HET OPENLUCHTHEATER HELAAS NIET GEPIND WORDEN, ONZE EXCUSES HIERVOOR

Zo stonden ze eerder bijvoorbeeld op Lowlands, de Zwarte Cross, in het Amsterdamse Vondelpark en voor een afgeladen Amsterdams concertgebouw. Vorig jaar zocht het gezelschap voor de afwisseling de intimiteit van de theaterzalen op, maar deze zomer zijn de dames weer gewoon buiten te vinden met een knallende reprise van dat alom geprezen theaterconcert. Voor wie het toen gemist heeft, of wie het nóg eens wil meemaken: Yentl en de Boer in Concert is terug!

Je kunt Yentl en Christine kennen van hun muzikale bijdrage aan RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes, op de radio, van Frits Spits of via-via. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niks ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied (Ik heb een man gekend). Hun debuutvoorstelling De snoepwinkel is gesloten, leverde ze een nominatie voor de Neerlands Hoop op.

Zij ontvingen de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied voor 'Ik heb een man gekend'

**** Alsof er twee engeltjes in je oor zingen.

Telegraaf

Credits

tekst en zang Yentl Schieman en Christine de Boer regie Michiel de Regt muzikanten Laurens Joensen, Charly Zastrau e.a.
 
exclusief consumptie
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie