De Partizanen

Het leven an sich
28 mei ’19
20:00
  • di 28 mei ’19
    20:00 - 21:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Wij maken u erop attent dat de voorstelling momenten bevat met een sterk knipperende verlichting. Mocht u hiervoor gevoelig zijn, houdt u hiermee s.v.p. rekening. 

 

De Partizanen, chroniqueurs en belichters van de tijdsgeest, zijn terug met een nieuw programma. Het Leven An Sich: een offline experience om je vingers bij af te liken.
Vanuit de nabije toekomst kijken zij terug op de trends, hypes en omgangsvormen van onze huidige tijdsgeest, en vragen zich af of ze zichzelf soms niet wat minder moeten afvragen.

 

De uitvergrote realiteit die de mannen schetsen blijkt soms even confronterend als grappig. Bereid je voor op een avond vol rake sketches, hilarische dialogen en muzikale hits die je mentale sneeuwglobe flink door elkaar zullen schudden.

 

Absurd, tragisch en herkenbaar: Het Leven An Sich

De pers over Het leven an sich:
DE VOLKSKRANT

"Elk typetje in deze voorstelling verdient bewondering, net als de muziek, het decor en het licht. Met het leven an sich hebben Gast en Scholten de ultieme tijdgeestconference gemaakt."

"De sketches van De Partizanen zijn allemaal even slim, origineel en hilarisch."

 

DE TELEGRAAF

Telegraaf (★★★★)

"(...) De Partizanen leveren met Het leven an sich wel degelijk een ijzersterk, zeer grappig en geëngageerd programma af, vol onzichtbare lijntjes en dubbele lagen."

 

THEATERKRANT.NL

"Elke sketch heeft een hoog humorgehalte en achter elke grap zit een diepere gedachte. We zien de onzin van de samenleving met online influencers, het krampachtige gedrag van de buurman en van onszelf om maar gezien en gehoord te willen worden, terwijl we, als het erop aankomt, geen behoorlijk contact kunnen maken. Met andere woorden: Het leven an sich is een programma dat er echt toe doet."

De voorstelling heeft het keurmerk 'keuze van de criticus' gekregen van de theaterkrant

 

TROUW

"De Partizanen zijn op hun best wanneer ze hun strakke vorm combineren met scherpe maatschappijkritiek. Dan laten ze zien dat ze met recht tot de nieuwe top van het Nederlands cabaret gerekend kunnen worden. "

 

Winnaar jury- en publieksprijs BNNVARA Leids Cabaret Festival 2013

Geestig en knap geacteerd (…) Snelle sketches en dialogen die inhaken op trends, hypes en omgangsvormen, dit alles flitsend omlijst met video, licht en muziek. Een sketch spelen kun je wel aan Gast en Scholten overlaten.
Volkskrant

Credits

Fotograaf Roger Cremers

Website www.departizanen.nl

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie