Kijkje bij de buren in Arnhem

Internationaal Theater Amsterdam

Scènes uit een huwelijk
12 mrt ’19
-
13 mrt ’19
Data & tickets
 • di 12 mrt ’19
  20:00
  Musis en Stadsstheater Arnhem
  geweest
 • wo 13 mrt ’19
  20:00
  Musis en Stadsstheater Arnhem
  geweest
 • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Meer informatie vindt u in de link.

 Neem 12 & 13 maart een kijkje bij buren in Arnhem bij de voorstelling Scènes uit een huwelijk. Het is een bijzondere theaterervaring voor publiek. Drie acteurkoppels van verchillende leeftijden verbeelden het teloorgaande huwelijk van Johan en Marianne, waarbij het publiek zich per scène verplaatst. The Guardian riep Scènes uit een huwelijk in 2013 uit tot een van de tien beste voorstellingen van het jaar.

Een internationaal succesvolle theaterbewerking van de gelijknamige film van de Zweedse regisseur Ingmar Bergman. Johan en Marianne lijken het perfecte koppel, maar als Johan op een dag vertelt dat hij een andere vrouw heeft ontmoet, is hun huwelijk voorbij. Het publiek volgt hun helletocht van heel dichtbij, van de eerste kleine wrijvingen tot een ultiem fysiek gevecht. Drie acteurskoppels van verschillende leeftijden verbeelden het teloorgaande huwelijk.

 

De productie kwam tot stand met medewerking van Auteursbureau ALMO bvba in opdracht van Josef Weinberger Ltd, Londen en de Ingmar Bergman Foundation.

Ivo van Hove excelleert met Bergmanniaans huwelijksdrama.
Vrij Nederland

Credits

regie Ivo van Hove
spel Alwin Pulinckx, Claire Bender, Bart Slegers, Camilla Siegertsz, Hugo Koolschijn, Janni Goslinga, Celia Nufaar, Charlie-Chan Dagelet, Benjamin de Wit en Maartje van de Wetering

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie