Theatertour

Tino Martin

Dichterbij
25 okt ’18
20:15
  • do 25 okt ’18
    20:15 - 22:15
    De Vereeniging Concertzaal
    Pauze 21:00
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Meer informatie vindt u in de link.

Zanger Tino Martin, die 16 juni een uitverkocht concert in de Ziggo Dome gaf, heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een buitengewoon fenomeen in het genre Volksmuziek.

Hij treedt overal in het land op en gaf al eerder uitverkochte concerten in de Ziggo Dome, maar ook op bijzondere plekken als Koninklijk Theater Carré en het AFAS Circustheater. Hij brak door met de hit ‘Jij liet me vallen’ en ontving een Edison Award voor het gelijknamige album, dat wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond. Zijn tweede album 'Hoe ik het zie' werd in 2018 eveneens bekroond met een Edison.


Het repertoire van Tino Martin doet denken aan het gevoel en sfeer die zo kenmerkend was voor de liedjes van André Hazes, maar in een moderner jasje. Opvallend is dat zijn fans uit alle geledingen van de samenleving komen, van jong tot oud. Tijdens de avondvullende show speelt Tino Martin natuurlijk zijn grootste hits, maar ook bijzondere covers en zijn nieuwste nummers. Hij wordt begeleid door zijn eigen orkest.

Het repertoire van Tino Martin doet denken aan het gevoel en sfeer die zo kenmerkend was voor de liedjes van André Hazes, maar in een moderner jasje.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie