vr 7 dec ’18 20:15 - 22:05
MIJN KLEINE HUIS THEATERTOUR

DO

Dichtbij en intiem, groots en meeslepend
7 dec ’18
20:15 - 22:05
  • vr 7 dec ’18
    20:15 - 22:05
    Pauze 21:00
    De Vereeniging Kleine Zaal, vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Al eerder zong ze repertoire in het Nederlands, maar nooit stond haar tour volledig in het teken daarvan. In dit akoestische optreden speelt DO samen met haar muzikanten nummers van het album ‘MOMENTUM’. Haar meest persoonlijke album ooit, waarvan de basis ligt bij haar deelname aan het populaire TV programma De Beste Zangers van Nederland. Daarin zong zij meerdere malen in haar moerstaal en dat beviel haar meer dan goed. Op ontdekkingsreis door haar gevoelsleven kwamen tijdens een writingcamp in Frankrijk tientallen prachtige, intieme songs tot leven en 11 daarvan zijn te vinden op het nieuwe album.

Naast DO’s persoonlijke favorieten, zullen ook de bekende nummer 1 hits VOORBIJ (duet met Marco Borsato) en HIJ GELOOFT IN MIJ klinken. Zing mee met LAAT ME, en laat je ontroeren door LIEFDE VAN LATER en ZEG ME DAT HET NIET ZO IS (uit The Passion 2011) tijdens deze bijzondere avond in het theater.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie