Nijmeegs Kinderboekenfeest (5+)

Kom erbij!
zo 14
oktober

Dit jaar staan boeken over Vriendschap centraal in de Kinderboekenweek (3 t/m 14 oktober). Op de laatste zondag sluiten we in Nijmegen spetterend af met een groot feest waar al je favoriete schrijvers en boeken te vinden zijn. Dit keer is het feest in De Lindenberg.

Het wordt een bruisende dag, vol activiteiten. We lichten vast een tipje van de sluier: Paul van Loon komt met zijn band, Janneke Schotveld & Annet Schaap geven een kijkje in het leven van een schrijver en een illustrator. Samen met ZieZus beleef je uniek muziektheater, vol avontuur, humor en liedjes of je laat je lekker voorlezen door Kwatta uit het Boek van de Familie van Nielie! Daarnaast kun je je portret laten tekenen, een stoere tijdelijke tattoo laten zetten of een frisse neus halen op het buitenparcours.

 

Klik hier voor het complete programma.

 

Nijmeegs Kinderboekenfeest wordt georganiseerd door Stichting Literaire Activiteiten Nijmegen, (SLAN) Stadsschouwburg Nijmegen, Kinderboekwinkel Nijmegen, Dekker v.d. Vegt boekverkopers, de Bibliotheek Gelderland Zuid, Lindenberg huis voor de kunsten, De Nieuwe Oogst.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten