i.s.m. Doornroosje

Tommy Emmanuel

Met speciale gast JD Simo
17 mrt ’19
20:00
  • zo 17 mrt ’19
    20:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten ziten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Tommy Emmanuel is misschien wel de beste akoestische gitarist ter wereld. De even sympathieke als bescheiden Australiër heeft in zijn lange carrière samengewerkt met gitaargrootheden als Eric Clapton, Les Paul en Chet Atkins. Zijn fingerpickingstijl is ongeëvenaard: Emmanuel speelt vaak baslijnen, melodielijnen en akkoorden tegelijkertijd, en als hij echt de geest krijgt, gebruikt hij zijn gitaar tevens als percussie-instrument.

‘Aanstekelijk’ is een groot understatement voor Tommy Emmanuel live – als je nog geen akoestische gitaar hebt, koop je er waarschijnlijk eentje na dit concert.

Tommy Emmanuel neemt vanavond een speciale gast mee: JD Simo. Deze uit Nashville afkomstige meestergitarist was jarenlang een gewild en gevierd sessiemuzikant. Enkele jaren geleden begon hij zijn eigen band SIMO en startte ook een solo-carrière. Zijn recept is simpel en doeltreffend: waanzinnig gitaarspel en een karakteristieke stem.Let op: dit is een zitconcert en vindt plaats in de Stadsschouwburg.

Dit concert is exclusief consumptie

Als je nog geen akoestische gitaar hebt, koop je er waarschijnlijk eentje na dit concert!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie