Victor Luis van Es Fotograaf: Anne van Zantwijk
Nationaal Theaterweekend

Blind Date 2: Double Bill Samir Fighil & Victor Luis van Es

twee stand-up comedians
26 jan ’19
20:00
  • za 26 jan ’19
    20:00
    Stadsschouwburg Theatercafé
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

 Op deze avond krijg je een dubbele dosis aan stand-up comedy. 

Victor Luis van Es

Openhartig vertelt Victor in zijn programma over zijn achtergrond, ambities, angsten en dromen. Van klein naar groot analyseert hij het leven, maar vooral ook zichzelf. Wat maakt hem wie hij is en hoe zal hij zich ontwikkelen? Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor.

 

Samir Fighil

Samir Fighil is een geboren entertainer. Getogen (met twee zachte G's!) in keizerstad Nijmegen, komt hij van jongs af aan in aanraking met alle lagen van de samenleving. Een uitstekende inspiratiebron, blijkt later, als Samir zich de kunst van het imiteren meester maakt. Als mede-organisator en host van East Side Comedynight in Nijmegen, slaat Samir namelijk een brug tussen de theaterwereld en mensen die van lachen houden, maar zelden naar het theater gaan.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie