Nationaal Theaterweekend

Blind Date 1: SheeWaWah

Nederlandse blues
26 jan ’19
20:00
  • za 26 jan ’19
    20:00 - 21:50
    De Vereeniging Kleine Zaal
    Pauze 20:45
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Net gedebuteerd en door de pers lovend ontvangen, een Nederlandse band die heerlijke blues speelt. 

Sheewawah 

Sheewawah is het nieuwe Nederlandse powertrio van Jeroen Kant. Grandioze zompige moddervette bas, stuwende drumklappen, duizelingwekkende aardse lead-gitaar en steengoeie liedjes.

 

​De wortels diep in de Amerikaanse muziekgeschiedenis, de kop alert in de wind. Levendig, toegewijd en frontaal. Op Woodstock zou het niet hebben misstaan. Flarden Black Keys, Albert Collins en Jimi Hendrix. Maar dan in het Nederlands. Je denkt dat het niet kan, maar het kan dus wel!

 

"Een heerlijk relevant nieuw Nederlands bandje" (OOR)

"Een plaat waar menig Amerikaanse bluesband jaloers op kan zijn" (Festivalinfo)

"Sheewawah debuteert zeer overtuigend met dit album waarop wordt aangetoond dat je wel degelijk in het Nederlands de blues kan hebben" (BluesMagazine)

"Op het debuut van Sheewawah speelt Jeroen Kant de elektrische gitaar alsof hij die zojuist heeft uitgevonden" (Kippenvel.net)

 

Credits

gitaar/zang/liedjes Jeroen Kant bas Judith Renkema drums Yori Olijslagers

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie