zo 14 apr ’19 14:15 - 16:15
Lions Club Maas en Waal organiseert

Jostiband in Concert

voor Bijna Thuis Huis
14 apr ’19
14:15 - 16:15
  • zo 14 apr ’19
    14:15 - 16:15
    Pauze 15:00
    De Vereeniging Concertzaal / vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Lions Club Maas en Waal organiseert een concert met de Jostiband in Concertgebouw De Vereeniging. In het verleden hield de Lions Club Maas en Waal al diverse acties voor het Bijna Thuis Huis. Ditmaal organiseert de club een concert, om de nodige financiële middelen bij elkaar te krijgen.

Op zondag 14 april treedt niemand minder dan het Jostiband Orkest op in Concertgebouw de Vereeniging te Nijmegen. Ook Jochem van Gelder verleent zijn medewerking aan deze bijzondere happening. Behalve muzikaal vertier is er deze middag ook uitleg over het orkest. De opbrengsten van het concert komen geheel ten goede aan Respijtzorg in Druten.

Hospice Bijna Thuis Huis Maas en Waal gaat haar activiteiten uitbreiden met Respijtzorg. Hiervoor wordt binnen haar faciliteiten een aparte ruimte ingericht. Lions Club Maas en Waal heeft het initiatief ten volste omarmd en start een fundraising om de realisatie van deze kamer mogelijk te maken.


De zogenoemde Respijtkamer is een speciale ruimte in het Bijna Thuis Huis Maas en Waal, bedoeld voor chronisch ongeneeslijk zieken. Door tijdelijke zorg te verlenen aan de zorgdrager wordt de mantelzorger gedurende een bepaalde periode ontlast. Mantelzorgers zorgen soms 24 uur per dag en jarenlang voor hun naaste. Om dat vol te kunnen houden is het belangrijk om af en toe even vrijaf te nemen. Maar dat is alleen mogelijk als zij die zorg op een verantwoorde manier kunnen overdragen. Respijtzorg biedt deze zorg, en Lions Club Maas en Waal zet zich van harte in om die faciliteit ook in Druten mogelijk te maken.

Concert Jostiband
In het verleden hield de Lions Club Maas en Waal al diverse acties voor het Bijna Thuis Huis. Ditmaal organiseert de club een concert, om de nodige financiële middelen bij elkaar te krijgen. Op zondag 14 april treedt niemand minder dan het Jostiband Orkest op in Concertgebouw de Vereeniging te Nijmegen. Ook Jochem van Gelder verleent zijn medewerking aan deze bijzondere happening. Behalve muzikaal vertier is er deze middag ook uitleg over het orkest. De opbrengsten van het concert komen geheel ten goede aan Respijtzorg in Druten.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie