over de Liefde

Nacht van de Mystiek

Titus Brandsma Instituut
25 jan ’19
20:00
  • vr 25 jan ’19
    20:00 - 00:30
    Stadsschouwburg Theatercafé
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Mystiek is van alle tijden, gaat door alle culturen en religies heen en treft mensen in het hart. Ook in dat hart van ons waar onze liefde huist. Mystieke teksten staan bol van de meest eigenzinnige, maar hoogst interessante reflecties over liefde. Wie christelijke mystici leest, merkt al snel dat ook zij experts zijn op dit terrein en ons alles te leren hebben, ook over de meest aardse liefde.

Wie iets van deze mystieke liefdeswereld wil ervaren, is van harte welkom op onze Nacht van de Mystiek. Op vrijdag 25 januari 2019 organiseert het Titus Brandsma Instituut voor de vijfde keer deze Nacht. Het thema van dit jaar is ‘Liefde & Mystiek’. Op deze bijzondere avond wordt de liefde van verschillende kanten belicht. In voordrachten, theater en muziek.

Lees meer over de Nacht van de Mystiek en het programma op de website van het Titus Brandsma Instituut.

Dit jaar vindt de Nacht van de Mystiek plaats in het theatercafé van de Stadsschouwburg Nijmegen. Het programma loopt van 20.00 tot na middernacht. Bestel nu meteen kaarten!

Liefde & Mystiek

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie