Nationaal Theaterweekend

Jodelworkshop

Die Supertolle Schlager Schwestern
26 jan ’19
14:30
  • za 26 jan ’19
    14:30 - 15:15
    De Vereeniging Annazaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Deze Jodelworkshop wordt gegeven door Die Supertolle Schlager Schwestern die de jodelkunst beheersen op topniveau als enige in heel Nederland! Die Supertolle Schlager Schwestern zijn daarom een graag geziene gast bij radio en tv om de techniek van het jodelen onder de aandacht te brengen.

Deze jodelworkshop wordt gegeven aan de hand van de beproefde ‘drei mal L-methode’. Die Supertolle Schlager Schwestern maken iedereen enthousiast voor deze bijzondere zang-techniek uit de Alpen. Met een hilarische jodelwedstrijd als einde van de workshop sluiten we af met een hoogtepunt. Iedereen zal versteld staan van zijn of haar verborgen jodelkwaliteiten, met als kers op de taart, voor alle deelnemers een authentiek jodelcertificaat.

 

Jodelen zorgt niet alleen voor heel veel plezier, je leeft er zelfs langer door beweren sommigen… Omdat iedereen aan het jodelen gaat, ontstaan er hilarische situaties, en alleen al het naar elkaar kijken en luisteren werkt op de lachspieren.

€5,- incl. schnaps

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie