vr 6 dec ’19 20:30

Marillion with Friends from their Orchestra

6 dec ’19
20:30
  • vr 6 dec ’19
    20:30
    De Vereeniging Concertzaal/sta-concert
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Let op: Bij dit concert zijn zowel staanplaatsen als zitplaatsen, er is vrije plaatskeuze. Kaartverkoop gaat via ticketmaster.

De Engelse band Marillion is uitgegroeid tot een goed geoliede progrockmachine die zelfs tijdens epische nummers van zeventien minuten de spanning moeiteloos vasthoudt. Met 38 jaar op de teller is de band inmiddels mijlenver verwijderd van de jarentachtighits (Kayleigh, Incommunicado) waarmee ze doorbraken, maar Marillion is nog steeds relevant. Zo worden op hun nieuwe album Fuck Everyone And Run (F E A R) uit 2016 thema’s als het toenemende individualisme behandeld. En zoals ze al bewezen tijdens hun Grote Zaal-concerten van vorig jaar: alle bandleden lijken beter in vorm dan ooit!

Harry Pane (solo op gitaar) is de support voor Marillion. Zijn concert begint om 19:30 uur.

Marillion keert terug naar De Vereeniging met een uitgebreide bezetting van muzikanten - met het In Praise of Folly String Quartet, plus Sam Morris op hoorn en Emma Halnan op fluit.


In december 2017 speelde Marillion een uitverkochte show in The Royal Albert Hall, het snelst verkopende concert in de carrière van de band. Het concert werd door zowel de fans als de critici geprezen als 'een van de beste concerten in de geschiedenis van Marillion'. De opname van de show "All One Tonight" is sindsdien uitgebracht op DVD, Blu-Ray, CD en vinyl en stond in 5 landen bovenaan de hitlijsten.


Marillion zal nummers spelen uit hun carrière van 14 albums met Steve Hogarth, die in 2019 het 30e jaar van zijn toetreding tot de band viert.

Deze voorstelling is exclusief (pauze)consumptie.

Deuren open: 19:00 uur

Aanvang Harry Pane: 19:30 uur

Aanvang Marillion: 20:30 uur

Verwacht einde: 23:15 uur

Credits

 

Georganiseerd door MOJO

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie