za 16 nov ’19 20:15 - 23:00

Ilse Delange

New Amsterdam - theatertour
16 nov ’19
20:15 - 23:00
  • za 16 nov ’19
    20:15 - 23:00
    Pauze 21:05
    De Vereeniging Concertzaal
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Let op: verkeersdrukte vanwege Zevenheuvelennacht
Op zaterdag 16 november vindt de 7e Zevenheuvelennacht plaats. Om 19.00 uur start de wedstrijd vanaf de Groesbeekseweg. Vanwege de verwachte drukte zijn er diverse verkeersmaatregelen en raken de parkeergarages vol. We adviseren u om bijtijds van huis te vertrekken.

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde.

Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange na 6 jaar haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met GOUD en onlangs sleepte de zangeres de Edison oeuvre award in de wacht. Als verrassing kondigde zij tevens een nieuw te verwachten album genaamd New Amsterdam aan, dat zij met niemand minder dan de geprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville. In de theaters zal de zangeres naast veel nieuwe muziek, ook haar grote en bekende hits live ten gehore brengen.

Ilse DeLange is een populaire coach in het TV programma The Voice, heeft haar eigen TV programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville, brengt met haar festival Tuckerville meer country naar Nederland en had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville.

Ilse DeLange is een populaire coach in het TV programma The Voice.

Naprogramma: Joe Buck

De 23-jarige Joe Buck is singer-songwriter. Tijdens zijn studie aan de Rockacademie in Tilburg begon hij songs te schrijven en dit bleef niet onopgemerkt. Ilse DeLange raakte enthousiast over de liedjes en bood hem een platencontract aan. Na zijn afstuderen in 2017 vertrok hij naar Nashville, waar hij een heleboel songs heeft geschreven voor zijn aankomende debuutalbum. Met zijn single ‘The Way You Take Time’ had Joe Buck de TopSong op Radio 2 te pakken en weet hij alle radioplaylists en diverse hitlijsten te bereiken. In oktober 2018 bracht hij de song 'Black' digitaal uit en diezelfde maand ging hij met Kacey Musgraves, Album of the Year Grammy Award Winner, op tour door Scandinavië en Duitsland. Afgelopen zomer stond Joe Buck als eerste Nederlandse artiest op CMA Fest, het grootste countryfestival van Amerika. In het najaar gaat Joe Buck op Tour: ‘The Way You Take Tour’ is Joe zijn eerste solotour. Tijdens de show zal hij samen met zijn band een voorproefje geven van zijn aankomende debuutalbum.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie