openluchtconcert

The Cosmic Carnival

Fleetwood mac - The Incredible Story
6 jun ’19
20:30
  • do 6 jun ’19
    20:30
    Openluchttheater de Goffert
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Dit concert is in het openluchttheater de Goffert. Fleetwood Mac. Wereldberoemd vanwege de vele intriges, personeelswisselingen en de mystiek rond optredens. Maar vooral dankzij een reeks ijzersterke, tijdloze hits. Een oeuvre om van te smullen, gebracht door The Cosmic Carnival, winnaar van de Grote Prijs van Nederland en al ruim tien jaar één van de meest gevierde live-acts van de Lage Landen.

Eind jaren zestig veroverde het Britse Fleetwood Mac, onder aanvoering van Peter Green en Jeremy Spencer, de wereld met een mix van rauwe powerblues en psychedelica. De hitlijsten werden bestormd met nummers als ‘Oh Well’, ‘Black Magic Woman’ en ‘Need Your Love So Bad’.

 

Dramatische wendingen in de persoonlijke levens van de muzikanten zorgden voor tal van bezettingswisselingen, waarna de band in nog geen tien jaar transformeerde tot één van de populairste popgroepen aller tijden. Met de Amerikaanse songwriters Stevie Nicks en Lindsey Buckingham aan het roer werd in 1978 werd het album ‘Rumours’ uitgebracht, symbolisch voor de aanhoudende spanningen binnen de groep en nog steeds één van de best verkochte albums tot op de dag van vandaag.

 

The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkende verhaal van deze bijzondere band van A tot Z. Van de bluesperiode in het London van de jaren zestig tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren zeventig en daarna. Klassiekers als ‘Albatross’, ‘Dreams’ en ‘Go Your Own Way’ passeren allemaal de revue. Een uniek repertoire met een diversiteit en dynamiek waar de Rotterdamse band, al ruim tien jaar één van de meeste gevierde live-acts van de Lage Landen, geweldig mee uit de voeten kan!

Credits

The Cosmic Carnival is:
Nicolas Schuit: Guitars & Vocals
Indra Kartodirdjo: Keys & Vocals
Frank Schalkwijk: Guitar & Vocals
Wies Peeters - Vocals
Gerben van Etten: Keys & Vocals
Michael Trouserhouses: Bass & Vocals
Kaj van Driel: Drums

 

Creatives: Nick Schuit, Menno Timmerman, Marcel van Zijl & The Cosmic Carnival

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie