fotografie: Laura Luca
Kwatta Kweeste

Op avontuur in het land van Oz (6+)

Theatergroep Kwatta
16 jun ’19
14:00
  • zo 16 jun ’19
    14:00
    Stadsschouwburg
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

De Kwatta Kweeste is een voorstelling voor bange avonturiers en avontuurlijke bangeriken. Een voorstelling waarbij je niet rustig op je stoel zit, maar op ontdekkingsreis gaat samen met het meisje Dorothy. Zij is verdwaald, vreselijk verdwaald in het land van Oz. Zij wil naar huis! Alleen de grote Mister Wizard schijnt haar te kunnen helpen. Maar waar is hij te vinden?

Samen ga je op ontdekkingstocht en ontmoet je meer figuren die iets kwijt zijn. De schorre vogelverschrikker is zijn verstand verloren, de leeuw mist zijn moed en de blikken robot heeft geen gevoel. Ook zij sluiten zich aan in de zoektocht naar de Wizard.

Maar in het land van Oz is niets wat het lijkt. Wie weet blijkt je klas ineens een motorbende, je juf een goede fee, de kleinste van de groep een held en je vader een bangerik. Misschien beland je zelf wel in de spotlights op het grote toneel… En wat is dat boze gezang dat overal klinkt?


Uiteindelijk draait het om één ding: thuis komen. Want wat betekent thuis zijn? En wanneer voel jij je thuis?


De Kwatta Kweeste is een theatraal en muzikaal avontuur voor de hele familie, vanaf 6 jaar, waarbij al je zintuigen worden geprikkeld. Het is voorstelling, een ontmoeting, een tocht, een show en een reis naar wijsheid. Kortom een echte ontdekkingstocht (door het theater) met vele helpers en grote hindernissen. Wie gaat er mee op avontuur? Kwatta Kweeste is in samenwerking met het Elster Mannenkoor.

Credits

concept en regie Annelies van Wieringen compositie en muziek Jolle Roelofs dramaturgie Cecile Brommer spel Enzo Coenen, Tessa de Lange, Kaatje Kooij, Jolle Roelofs en Florian Slangen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie