Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod en presenteren samen:

ANNIE

met Willemijn Verkaik, Edwin Jonker e.a.
20 dec ’19
-
22 dec ’19

Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod en presenteren samen: ANNIE. Beleef het inspirerende levensverhaal van deze roodharige heldin als stoer meisje van nu.

Deze wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Wanneer miljardair Oliver Warbucks Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

 

Na ruim zeven jaar is deze musicalsensatie opnieuw te zien in Nederland in een geheel vernieuwde, sprankelende regie van William Spaaij in samenwerking met het creatieve team van Fiddler on the Roof. De rol van Miss Hannigan wordt vertolkt door de internationale musicalster Willemijn Verkaik en de populaire musicalacteur Edwin Jonker is te zien als Oliver Warbucks.

Onderdeel van:
025

Credits

met Edwin Jonker (Oliver Warbucks) e.a. muziek Charles Strouse boek Thomas Meehan liedteksten Martin Charnin vertaling Rob de Graaf en Roy Peters regie William Spaaij concept en eindregie Ruut Weissman choreografie Pim Veulings

Met dank aan: VandenEnde Foundation en BankGiro Loterij
Deze productie kwam tot stand in samenwerking met Music Theatre International Europe en Auteursbureau ALMO bvba

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie