fotografie: Roy Beusker
di 14 jan ’20 - do 16 jan ’20
Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod en presenteren samen:

Kinky Boots

De hilarische en ontroerende Broadwayhit
14 jan ’20
-
16 jan ’20
 • di 14 jan ’20
  20:00 - 22:40
  Pauze 21:15
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • wo 15 jan ’20
  20:00 - 22:40
  Pauze 21:15
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • do 16 jan ’20
  20:00 - 22:40
  Pauze 21:15
  Stadsschouwburg Theaterzaal
 • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Arnhem en Nijmegen slaan een brug tussen het culturele aanbod en presenteren samen: Kinky Boots. Deze heerlijke feelgood musical met geweldige muziek van Cyndi Lauper en swingende choreografieën over ‘zijn wie je wilt zijn’.

In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola.

Om de fabriek te redden storten Charlie en ‘Lola’ zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting.

Een met prijzen overladen feel-good Broadwayhit over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en met muziek van wereldster Cyndi Lauper.

Onderdeel van:
Rode Loper Arrangement
025

“The hottest musical on Broadway” The New York Times
**** “A glorious high-kicking romp” Evening Standard
**** “Dazzling, fabulously sassy and uplifting” Time Out
**** “An absolute hoot of a show“ The Times
**** “There’s no business like shoe-business” The Guardian

Credits

met Naidjim Severina, Vajèn van den Bosch, Jonathan Demoor, Dennis Willekens, e.a.vertaling script en liedteksten Jurrian van Dongen regie en choreografie Martin Michel muzikaal leider Alberto Klein Goldewijk
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie