zo 22 dec ’19 14:15 - 16:00
THEATERSEIZOEN 2019 / 2020

Het Gelders Orkest

Kerstconcert met Karin Strobos en Mahler 4
22 dec ’19
14:15 - 16:00
  • zo 22 dec ’19
    14:15 - 16:00
    Pauze 14:45
    De Vereeniging Concertzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

Wat is er mooier in de donkere decemberdagen dan een feeëriek concert rond Mozart en Mahler? Laat dat maar over aan de muzikale gedrevenheid van dirigent Alexandre Bloch en het heldere stemgeluid van mezzosopraan Karin Strobos. Die kan zij laten schitteren in uiteenlopende opera-aria’s van Mozart, of het nu gaat om de verlegen Cherubino uit Le nozze di Figaro, de wanhopige Elvira uit Don Giovanni of de berouwvolle Sesto uit La clemenza di Tito. Prachtig daarbij past de Symfonie nr. 4 van Mahler, een subtiel geschilderd symfonisch aquarel. Ontroerend is de sopraansolo in de finale, waarin een kind de toehoorders een blik in het hemelse paradijs gunt. Met Mozarts ouverture Die Zauberflöte als opening is dit hartverwarmende concert helemaal compleet.

dirigent Alexandre Bloch mezzosopraan: Karin Strobos 
Mozart Ouverture ‘Die Zauberflöte’; Aria’s uit diverse opera’s Mahler Symfonie nr. 4

inleiding om 13.15 uur door Jacob Jansen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie