do 3 okt ’19 20:15
THEATERSEIZOEN 2019 / 2020

Het Gelders Orkest

Classsh
3 okt ’19
20:15
  • do 3 okt ’19
    20:15
    De Vereeniging Concertzaal / vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

 Een tegendraads en intiem concert

fotografie: Wouter Loefen

DJ Janai Shiboleth, dirigent Thomas Jung en violiste Cécile Huijnen brengen een tegendraadse set in een ongedwongen setting. CLASSSH is een muzikale beleving in een ongedwongen informele sfeer. 

Klassieke muziek volgens de gewoontes van een popconcert
Het Gelders Orkest en Orkest van het Oosten presenteren samen met dirigent Tomas Jung, violiste Cécile Huijnen en dj en host Janai Shiboleth (Chefs de Partie) het concert Classsh, een boeiende ontmoeting tussen symfonische tradities en de regels van een popconcert. Neem je biertje mee de zaal in, plof neer op een zitzak of verover een adventure seat, en geef je over aan de betoverende klanken van het orkest en een tegendraadse set van dj Janai. 
 

Held Janai Shiboleth (Chefs de Partie) zet de toon met een tegendraadse set en praat je, samen met dirigent Thomas Jung, bij over het orkest en de muziek.

CLASSSH biedt een boeiende ontmoeting tussen traditie en beleving van nu. Voor wie wél houdt van symfonische muziek maar niet van knellende regels verzorgt CLASSSH een onvergetelijke avond met het orkest in z’n meest pure vorm. Geen etiquette, wel intimiteit, adventure seats en een snufje experiment.

 

dirigent Thomas Jung viool Cécile Huijnen host/DJ: Janai Shiboleth 
Fiumara Here comes everybody Vivaldi De Vier Jaargetijden ‘Winter’ (bew. Richter) Tsjaikovski Romeo en Julia Fantasie-ouverture

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie