THEATERSEIZOEN 2019 / 2020

Het Gelders Orkest

Classsh
3 okt ’19
20:15

 Een tegendraads en intiem concert

DJ Janai Shiboleth, dirigent Thomas Jung en violiste Cécile Huijnen brengen een tegendraadse set in een ongedwongen setting. CLASSSH is een muzikale beleving in een ongedwongen informele sfeer. 

 

CLASSSH is klassieke muziek volgens de gewoontes van een popconcert. Aan artistieke kwaliteit wordt nooit getornd, aan ouderwetse muziekmores volop. Neem je drankje mee de zaal in en laaf je aan de betoverende klanken van het orkest in een ongedwongen setting. Held Janai Shiboleth (Chefs de Partie) zet de toon met een tegendraadse set en praat je, samen met dirigent Thomas Jung, bij over het orkest en de muziek. CLASSSH biedt een boeiende ontmoeting tussen traditie en beleving van nu. Voor wie wél houdt van symfonische muziek maar niet van knellende regels verzorgt CLASSSH een onvergetelijke avond met het orkest in z’n meest pure vorm. Geen etiquette, wel intimiteit, adventure seats en een snufje experiment.

 

dirigent Thomas Jung viool Cécile Huijnen host/DJ: Janai Shiboleth 
Fiumara Here comes everybody Vivaldi De Vier Jaargetijden ‘Winter’ (bew. Richter) Tsjaikovski Romeo en Julia Fantasie-ouverture

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie